Despre noi

Despre noi

Am lucrat in televiziune aproape toata viata… dar adevarata vocatie mi-am gasit-o in clipa cand am inceput sa transpun in imagini povestile de iubire ale tinerilor casatoriti. In videografia de eveniment am gasit  libertatea de a ma manifesta artistic, de a surprinde clipe unice si magice, sentimente ce nu pot fi reproduse nici in cel mai bun film de la Hollywood, din simplul motiv ca acela este simulat. Fericirea parintilor cand isi conduc copilul la altar, puritatea si inocenta tinerilor casatoriti, lacrimile bunicilor la vederea nepotilor botezati, sunt momente de neegalat.

„Filmarea de nunta” s-a schimbat enorm incepand cu 2009-2010, renuntarea la clasica camera video si implementarea DSLR-ului dar si a unui suflu proaspat in ceea ce priveste viziunea asupra acestei activitati au transformat radical modul de abordare a unor cameramani. A aparut videografia sau chiar cinematografia de nunta, s-au creat specii si stiluri noi de filmare si montaj a unui astfel de eveniment.

De cand am inceput sa filmez  am simtit nevoia de a schimba ceva in clasica filmare de nunta, cea cu care era obisnuit publicul larg, incercand sa creez un produs care sa fie mai apropiat de ideea de film decat de o simpla documentare a nuntii.

Pe fondul necesitatii unui al doilea videograf, incepand cu finele anului  2014, alaturi de mine a venit si sotia mea, Laura, care a trecut printr-un program intensiv de pregatire profesionala si care, cu aceasta ocazie, si-a descoperit propria pasiune pentru filmare.

In ultimii ani am filmat evenimente superbe, am intalnit oameni minunati, am legat noi prietenii iar cu majoritatea clientilor am ramas in relatii de amicitie sau chiar de prietenie. La inceputul lui 2017 am avut si prima filmare a unui eveniment in afara tarii.

Ambitia noastra este ca filmul nuntii creat de noi sa fie la fel de viu si de prezent in sufletul si inimile protagonistilor si dupa 5, 10, 15 sau 20 de ani. Pentru a realiza acest lucru ne vom pune in slujba dumneavoastra pasiunea, viziunea si stiinta dobandita in peste 25 de ani de experienta.

Numele meu este Ovidiu Sirbu si sunt videograf de eveniment. Sunt un simplu observator al iubirii ce uneste un barbat si o femeie in cea mai importanta zi din viata lor si chiar daca scenariul se repeta de fiecare data, intodeauna filmul nostru este unic.

Ne gasiti si pe: